Vejrstation:
VejrStation
Sidste billede du har set
Sidste 4 under huset
Gstebogen:
Tina Hav

Kære alle 4 - jeg håber, at I nyder varmen og det gode selskab. Kasper o...
11/07-12


Se alle indlg
Opret indlg
Nyhedsbrev:
Email :

Vejret:
Click for Malaga, Spain Forecast
Vejret:


Hold kamp spillet den 14-11-2009 i C. B. Cordobesa, Cordoba

Per Kofoed vs Alberto Gómez Sanchez fra Cordobesa

ResutatPointIndgangeSerieGennemsnit
Per Kofoed 402271,818
Alberto Gómez Sanchez 292251,318

Vundet

Her i 6. runde af den Andalusiske æres division skulle vi en tur til smukke Cordoba. Efter at have indtaget en god middag på en meget gammel restaurant, gået en tur gennem det smukke centrum og indtaget en god dessert, ja så var det tid til billard.

Fernando kom rigtigt godt fra start og førte i perioder meget stort, men hen mod slutningen gik han lidt i stå, og hans modstander kom lidt tættere på, men Fernando vandt alligevel kampen komfortable med 10 point.

I Pepe's kamp mod Zarza var det en noget sløj start. Men de er jo også holdkammerater i den nationale liga, så der blev passet på fra begges side. Pepe førte fra kampens start og til slut. Zarza fik først lavet sit 1. point i 12. indgang, og var helt ved siden af sig selv idag. Så Pepe vandt en meget sikker og stor sejr. 

Paco spillede, for ham, en skidt kamp. Men mod slutningen af kampen fik han dog overtaget lidt, og vandt dermed sin 1. kamp i den regionale liga.

I min kamp mod Alberto blev der passet god på fra start, så jeg førte beskedne 3-2 i 5. indgang. I 7. indgang førte jeg 11-8. Herefter var Alberto dog foran frem til og med 11. indgang hvor han førte 13-15. Men så kom der en periode med helt ekstremt flotte baller fra min side, så ved pausen førte jeg 20-16 i 14. indgang. Efter pausen, som Alberto trak meget længe, fik jeg en helt fænimonal god start med en serie på 6, og de 5 af ballerne i absolut verdensklasse, hvilket også udløste det ene bifald efter det andet. Så i 15. indgang førte jeg komfortabelt 26-17. Men jeg stoppede ikke her, og i 19. indgang spillede jeg en endnu mere suveræn serie på 7, hvor næsten alle baller var nærmest umulige baller. Og da jeg endlig fik samlet dem op til skolebal, missede jeg den 8. med en milimeter. Jeg følte ellers virkeligt at jeg skulle lukke kampen her i 19. indgang, hvor jeg nu førte 37-22. I 20. indgang fik jeg en meget svær indgangsbal, som jeg både ramte helt perfekt, men også fik lagt en god skolebal til mig selv. På andet point var jeg dog så "uheldig" at bal 2 og 3 lagde sig på linje, så jeg ikke kunne spille en normal kvart. Så jeg var nød til at spille en forbande, som skulle ramme første bal meget tyndt, og så gå over i banden, for at komme tilbage til sidste bal. Jeg tog mig god til til udførslen, stødte og bal afsted, og det så rigtigt godt ud, jeg ramte 1 bal perfekt men min stødbal var desværre en anelse for hård, så da den ramte banden havde den stadig en smule effekt tilbage og strøg lige forbi med under en milimeter fra at lukke kampen, og udløse et gennemsnit til mig på 2 i snit. Øv bøv. Men fik lukket kampen i 22. indgang, hvilket er min bedste turneringskamp til distancen til dato. Som også udløste stort bifald og mange rosende ord fra alle tilskuerne.

Så vi vandt denne holdkamp med hele 8-0 og 1,000 i holdsnit. Og rykker dermed frem på en 4. plads á point med nummer 3, men 1 individuelt point mindre end Almonte som indtager 3. pladsen. Blot 2 matchpoint efter de 2 førende hold.

Antonio Gomez 30-40 Fernando Ramos i 43 indgange.

José-Luis Zarza 22-40 José Muñoz i 43 indgange.

Alberto Gomez 29-40 Per Kofoed i 22 indgange.

Felipe de Gracia 31-38 Francisco Sancho i 50 indgange.

Cordoba 112-158 Antequera i 158 indgange.