Vejrstation:
VejrStation
Sidste billede du har set
Sidste 4 under huset
Gstebogen:
Tina Hav

Kære alle 4 - jeg håber, at I nyder varmen og det gode selskab. Kasper o...
11/07-12


Se alle indlg
Opret indlg
Nyhedsbrev:
Email :

Vejret:
Click for Malaga, Spain Forecast
Vejret:Final Open Masterpool almería from Juan Antonio de los Reyes on Vimeo.

Her på disse sider vil jeg fortælle lidt om min store hobby 3-bande Carambole.

Hernede i Spanien er jeg blevet medlem af Fuengirola Billiar Club, og de første 2 år spillede jeg på klubbens andethold. Hvor vi sidste år vandt Primere division, men pga. unionens regler om max.1 hold i Division Honor ikke kan rykke op.

Klubbens mangemillionær Diego Gonzalez (som selv er en yderst habil spiller) har haft den store pengepung fremme, og købte inden sidste sæson ikke mindre end 4 af verdens absolut bedste spillere. Disse er: Daniel Sanchez, Thorbjørn Blomdahl, Frederic Caudron samt Jorge Theriaga. Disse 5 spillere samt et par øvrige lokale stjerne udgjorde sidste år 1. holdet. Så klubben vandt det Spanske mesterskab 2004/05 og mon ikke klubben også vinder Europacuppen for mesterhold, holdet er ihvertfald ikke blevet dårligere, for også Eddy Leppens er kommet til, samt den Andalusiske storspiller Jaime Sanchez Faraco, vi får se spændende bliver det ihvertfald at følge disse kampe.

I denne sæsonen 2005/06 er jeg blevet rykket op på 1. holdet her i Andalucien, her skal jeg spille når Dani Sanchez ikke kan spille. Så jeg får vel 5-10 kampe ialt på holdet i denne sæson. De nationale og internationale kampe overlader jeg til alle stjernerne ;-).

Individuelt deltager jeg i Ránking Andalucia, som er en knock out pengeturnering, denne afholdes 6-7 gange om året forskellige steder i Andalucien, som regel i: Sevilla, Cordoba, Granada, Fuengirola, Bollullos, Almonte og Jáen.
Der deltager op til 64 personer hver gang, og mit foreløbige bedste resultat er en 6. plads, faktisk er jeg 2 gange blevet nr. 6.(Se Ránking siden)

Det er jo også noget af en køretur man skal ud på når man skal spille billard hernede. Andalucien er 700km bred og små 400 km høj. Málaga ligger ca. midt i Andalucien når man kigger øst/vest, og helt sydlig. Så turene er ofte på 300km, hver vej vel at mærke. Så det er lige før man skal overnatte, når man spiller holdkampe.

Opdateret 09/09-05