Vejrstation:
VejrStation
Sidste billede du har set
Sidste 4 under huset
Gstebogen:
Tina Hav

Kære alle 4 - jeg håber, at I nyder varmen og det gode selskab. Kasper o...
11/07-12


Se alle indlg
Opret indlg
Nyhedsbrev:
Email :

Vejret:
Click for Malaga, Spain Forecast
Vejret:


Billard er jo som mange ved min store hobby. Jeg har spillet billard siden jeg var 8 år, dengang fik jeg et lille billard som min far købte til mig.

Klubbillard blev det først til da jeg var 12 år, for i Næstved Billard Klub kunne man først blive medlem når man nåede denne alder.
I begyndelsen spillede jeg kun keglebillard, men efter nogle år vendte interressen sig mere og mere mod det noget sværere spil 3-bande Carambole.

3-bande carambole spilles på et bord i samme størrelse som et keglebord dog uden huller, der er tre baller på bordet, rød, hvid og gul. Ham der vinder udlægget spiller til hvid, den anden til gul. Og så går det i alt sin enkelthed ud på, at få sin egen stødbal til at ramme begge de andre baller, men det vanskelige heri er, at man skal have sin stødbal til at ramme 3 bander, før den rammer den sidste bal.

Jeg vandt mit 1. Sjællandsmesterskab i denne svære disiplin i 1983, faktisk det 1. år jeg deltog i denne disiplin, og mit sidste(i DK) i 2003.(Se diplom siden).

Hernede i Spanien er jeg blevet medlem af Fuengirola Billiar Club, hvor jeg de første 2 år spillede på klubbens andethold. Men jeg er nu blevet reserve for Daniel Sanchez, når han spiller i resten af Europa, spiller jeg på 1. holdet.

Opdateret 08/09-05